Saya tidak Percaya diet wanita!! Dari Obesiti kepada model fesyen Memang Berkesan

Loading...

Christine Carter (28), yang tinggal di Dallas, Texas, Amerika Syarikat, menderita obesiti yang melampau dan tidak yakin dengan dirinya sendiri. Rakan lelaki yang dikaitkan adalah

seorang lelaki yang mempunyai watak cemburu, melihat kembali pada masa itu bahawa Encik Christin tidak suka kehilangan berat badan dan rakan-rakan dan membenci.

“Kerana saya gemuk, saya fikir saya tidak mempunyai nilai.”

Berat badan Carter adalah 125 kilogram apabila obesiti berada di puncaknya. Saya suka diet kalori yang tinggi, saya tidak boleh berhenti merokok dan alkohol, kesihatan adalah yang paling teruk.

Pada tahun 2014, Carter menerima pembedahan band gastrik, berjaya menurunkan berat badan sebanyak 23 kg. Walau bagaimanapun, sekali lagi, apabila berat badan kembali, saya memutuskan untuk mendaftar dengan pelatih peribadi dan meneruskan diet dengan senaman dan makanan.

Akibat senaman yang berterusan, tubuh Encik Carter lebih kurus. Dalam masa kira-kira 16 bulan, saya berjaya kehilangan 68 kg dan saya berpisah dengan Rakan Boy yang dominan. Carter, yang mendapat keyakinan semula, adalah jurulatih Pusat Latihan Hero (Pusat Latihan Hero), yang bertujuan untuk mengurangkan berat badan yang sihat dengan berjalan melalui landasan pameran fesyen.

“Anda mungkin mahu berhenti (berdiet) dalam perjalanan, tapi apa yang anda rasa lebih menyakitkan daripada proses penurunan berat badan? Jangan tunggu untuk hidup dengan penyesalan, jangan bermula sekarang. Hanya beratnya yang hilang! “Carter adalah instagramnya sendiri dan menghantar ale kepada wanita yang bertujuan untuk berdiet.

(Koden Tan)

Loading...